Google+
Megosztás
Megosztás
Levélküldés
Ajánlja tovább oldalunkat
Youtube

Hányféle fogászati implantátum létezik?

A világon százas nagyságrendű lehet a fogászati implantátum rendszereknek a száma. Magyarországon is legalább két tucatnyi azon típusok száma, amelyek hivatalosan forgalomban vannak.

Ezek közül azonban csak kevesebb mint 10 olyan fogászati implantátum gyártó van, amelyik több mint 10 éve található meg a hazai piacon. Ezen implantátumok mindegyikéről elmondható, hogy megfelelő minőségű, tehát megbízható márka, de azt nehéz megjósolni, hogy 10 év múlva ezek mindegyike forgalomban lesz-e még.Ezért fontos kérdés, hogy melyik fogászati implantátum típust szeretnék alkalmazni Önnél.

Én mindig azt tanácsolom a hozzánk forduló pácienseknek, hogy mindenképpen a legnagyobb gyártók, lehetőleg a 3 leggyakrabban alkalmazott fogászati implantátum típusból válasszanak, mert ez lehet a garanciája annak, hogy a beültetett és becsontosodott implantátumokat 20-30 év múlva is nyugodtan viselhetik anélkül, hogy azon kellene aggódniuk, hogy vajon a gyártó nem szűnt-e meg vagy, hogy szükség esetén fellelhetőek-e még a szükséges műszerek, eszközök, komponensek.

Mindenképpen szükséges a fogszabályozás akkor is, ha csak egy kicsit girbe-gurbák a fogaim?

A fogszabályozás akkor szükséges, ha a rendellenesség esztétikailag zavaró, vagy ha a szabálytalanság olyan következményekkel jár, ami a későbbiekben egészségkárosodáshoz ...

» Katt ide a folytatásért

Ki a csuda tudja, mi az ún. egyéni artikulátor?

Az egyéni értékű artikulátor, ahogy a nevében is benne van, az adott páciens egyéni értékeire van beállítva. ...

» Katt ide a folytatásért

Fogászati kontroll

A képen látható páciens 5-6 évvel a sikeres műgyökér beültetés után felháborodva érkezett hozzánk, kezében az implantátumokra készített, kiesett körhíddal. ...

» Katt ide a folytatásért

Tegye meg az első lépést…

recepció
Kérjen visszahívást!
Foglaljon időpontot!

 5 GYANÚS JEL,
hogy a fogbeültetése körül valami
nem stimmel…

ÉRDEKEL!

Amiről a fogorvosok mélyen
hallgatnak, avagy
5 GYANÚS JEL,
hogy valami nincs rendben...

Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük helyes e-mail címet adjon meg!
Kérjük fogadja el a feltételeket!
Elrontott és speciális fogászati implantációs esetek Fogbeültetés-szájsebészet Fogászat