Google+
Megosztás
Megosztás
Levélküldés
Ajánlja tovább oldalunkat
Youtube

Ha implantátumom van szükséges más tisztítási eljárásokat alkalmazni a fogmosás során?

Ez elsősorban attól függ, milyen típusú a fogpótlás, amelyet az implantátumra készítettünk. A szóló foghiányok esetében a koronák gondozása nem igényel nagyobb odafigyelést, mint a természetese fogak esetében, tehát a fogmosás elegendő lehet, persze ez is egyéntől függ.

A hidak, nagyobb kiterjedésű fogpótlások esetén szükség lehet bizonyos eszközök, technikák ismeretére, használatára, a fogmosás mellett.

A legnagyobb odafigyelésre akkor van szükség, amikor teljes foghiány esetében nagy hidak, hídprotézisek készülnek. Ezek gondozására nagyobb figyelmet kell fordítani, és ilyenkor szükség lehet olyan eszközökre technikákra, melyek alkalmazását a fogorvos, a dentálhigiénikus tudja megmutatni.

Egy implantátumos fogpótlás átadásakor nagy hangsúlyt fektetünk azok tisztításának, gondozásának megtanítására, elsajátítására. Ha bármiben bizonytalan, vagy segítségre van szüksége, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal.

Elő nem tört szemfog

A feladat az elő nem tört szemfog eltávolítása volt.   ...

» Katt ide a folytatásért

Vannak gyártók, akiknél már elérhető olyan implantátum, amely cirkóniumból készül. Ez miért nem terjed ugyanolyan gyorsan, mint a fémmentes fogpótlás?

Valóban van már cirkóniumból készített implantátum, DE ezek jelenleg messze nem tudják biztosítani mindazt, amit ma a titán implantátumok ...

» Katt ide a folytatásért

A legújabb fogpótlási technológia Skandináviából

Már-már a tudományos-fantasztikus filmek világát idézik a hagyományos fogászati eljárások helyét átvevő új technológiák, melynek következtében azon sem kell csodálkoznunk, ...

» Katt ide a folytatásért

Tegye meg az első lépést…

recepció
Kérjen visszahívást!
Foglaljon időpontot!

 5 GYANÚS JEL,
hogy a fogbeültetése körül valami
nem stimmel…

ÉRDEKEL!

Amiről a fogorvosok mélyen
hallgatnak, avagy
5 GYANÚS JEL,
hogy valami nincs rendben...

Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük helyes e-mail címet adjon meg!
Kérjük fogadja el a feltételeket!
Elrontott és speciális fogászati implantációs esetek Fogászat