Google+
Megosztás
Megosztás
Levélküldés
Ajánlja tovább oldalunkat
Youtube

Fogfehérítés változatai:

Nézzen körül a piacon, hogy milyen lehetőségek adottak a fogfehérítésre! A legegyszerűbben a helyszín alapján tudjuk a fogfehérítési eljárásokat megkülönböztetni

1. Otthon végezhető fogfehérítés
2. Fogorvosi rendelőben végezhető fogfehérítés

Bármelyik eljárást is választja, a hatás alapja ugyanaz:
a hidrogén-peroxidot vagy karbamid-peroxid tartalmazó fogfehérítő gélt helyezünk a fogakra. Ennek bomlása során felszabaduló anyagok (oxigéngyökök) távolítják el a fogzománc mikroréseibe hosszú idő alatt lerakódott színezőanyagokat, pigmenteket.

1. Az otthon végezhető fogfehérítéshez szükséges egy speciális, egyéni sín, melyet a rendelőben vett lenyomat alapján a fogtechnikus készít el.
Ebbe a sínbe naponta – típustól függően 1-8 órára- otthon fogfehérítő gélt helyezve, 1-2 hét alatt kifehéríthetőek a fogak.

Előnye: Otthonában bármikor elvégezhető, nincs időhöz kötve

2. A rendelőben végezhető a fogfehérítés célja, hogy rövidebb idő alatt látványosabb hatást érjünk el. Ehhez, speciális eszközök szükségesek.

Ahhoz, hogy a fogfehérítő gél (ami általában magasabb koncentrációjú, mint az otthoni alkalmazásra használatosak) hatékonyabb legyen, aktiválni kell. Ehhez leggyakrabban fényt használunk, de többek között például ultrahang is képes erre. Az ultrahangos eljárás során az energiát a zselé aktiválásához apró rezgések közvetítik, például Soft Whitening.

Előnyei:Biztonságos, orvosi felügyelet mellett történik

  • Nem kell a fehérítő zselével otthon bajlódnia
  • Azonnali hatást biztosít
  • Mindösszesen 1 óra leforgása alatt kifehéríthetők a fogak
  • Nincs szükség lenyomatvételre

Legelterjedtebbek a leghatékonyabbnak számító rendelői módszerek, melyek során speciális lámpa fénye aktiválja a zselét. Ezekkel az eljárásokkal átlagosan 5-12 árnyalatot fehérednek a fogak. A lámpa típusától függően lehet plazmalámpa, ledlámpa vagy halogénlámpa. Ezek közé a fehérítő rendszerek közé tartozik például:

  • a Zoom, Zoom2, Zoom AP,
  • BriteSmile, vagy a
  • Beyond típusú fogfehérítés.

Rendelőnkben az ún. ZOOM2 fogfehérítő rendszert használjuk. 8 árnyalatnyi fehéredés!

Ön melyiket választja?

1. Otthon, saját magam akarom fehéríteni a fogaimnak, ami sokkal több időt vesz igénybe ugyan, de a fehérség szempontjából el is érheti ugyanazt az eredményt, mint a rendelői. Időpontot kérek a lenyomatvételhez!

2. Rendelőben, mindenképpen szakszerű fogorvosi felügyelet mellett akarom a fogaimat fehéríttetni, mert akár 1 óra alatt 8 színárnyalatnyit is fehéredhetnek fogaim! Ez nem is kérdés számomra!

Ráadásul 1 év Színtartóssági garancia is jár hozzá!

szintatrtossag

A lenti űrlapot kitöltve időpontot kérek!

Azt hallottam, a fogbeültetés sokszor sikertelen

A fogbeültetés, vagy más néven fogászati implantáció, akkor sikeres, amikor az állcsontba ültetett műgyökér becsontosodik, és alkalmassá válik arra, hogy ...

» Katt ide a folytatásért

Az ínygyulladás gyakran előforduló probléma a kismamáknál?

Az ínygyulladás bizony olyan probléma, amelyre a terhesség során fokozottan kell figyelnünk, azonban fontos tudnunk, hogy nem a terhesség a ...

» Katt ide a folytatásért

A kezelőorvosomtól nem kaptam semmilyen dokumentációt az implantátum típusáról. Fogják tudni máshol, hogy mit ültettek be nekem?

Nem biztos! Ezért nagyon fontos, hogy mindenképpen kérje el az orvosától a beültetett implantátum típusára vonatkozó információkat. ...

» Katt ide a folytatásért

Tegye meg az első lépést…

recepció
Kérjen visszahívást!
Foglaljon időpontot!

 5 GYANÚS JEL,
hogy a fogbeültetése körül valami
nem stimmel…

ÉRDEKEL!

Amiről a fogorvosok mélyen
hallgatnak, avagy
5 GYANÚS JEL,
hogy valami nincs rendben...

Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük helyes e-mail címet adjon meg!
Kérjük fogadja el a feltételeket!
Elrontott és speciális fogászati implantációs esetek Fogbeültetés-szájsebészet Fogászat