Google+
Megosztás
Megosztás
Levélküldés
Ajánlja tovább oldalunkat
Youtube

Ön tudja mi az a fogbetét?

Itt és most, egy kicsit másképp: Essék szó a fogbetétekről!

Jogosan merül fel a kérdés, mi is az a fogbetét? Mert, bár sokszor elhangzik fogorvosi rendelőkben, hogy jobb, mint egy tömés, megfigyelhető, hogy a páciensek többsége nincs tisztában azzal, hogy ez pontosan mit is jelent.

Akkor most tényleg beszéljünk kicsit a fogbetétekről….

Sok esetben, kiterjedt szuvasodások miatt, vagy gyökérkezelések után, nagyon kevés ép foganyag áll rendelkezésre, hogy a töméskészítéshez szükséges feltételek optimálisak legyenek.

Ha egy fogban, amelyben a tömés nagyobb, mint az a fogrész, amely arra hivatott, hogy a tömést a helyén tartsa, könnyen belátható, előbb-utóbb a tömés elvesztéséhez, eltöréséhez, vagy akár a fog töréséhez vezet!

Ezen felül, egy olyan tömés, mely nem tudja tökéletesen visszaadni a fog eredeti formáját, nem képes a szomszédos fogak közötti érintkezést pontosan kialakítani, a fog körüli tartószerkezetet is károsíthatja, megsértheti (állandó ételbeékelődés, nehéz tisztíthatóság, fogíny-gyulladás, fogágy-gyulladás).

A fogbetét gyakorlatilag egy szájon kívül kialakított tömés, melyet, az üregalakítást követő lenyomatvétel alapján a fogtechnikus készít el. A szájon kívül elkészített fogbetét egyrészt nagyon pontos, hithűen visszaadja a fog eredeti formáját, sőt egyes fajtáinál, köszönhetően a speciális kialakításuknak, a meggyengült fogat megvédik, és ellenállóbbá teszik a rágóerővel szemben. Az elkészült betétek ragasztással kerülnek rögzítésre a fogban.

Anyaguk szerint készülhetnek nemesfémből, illetve esztétikus megoldásként az adott fog színéhez igazodó műanyagból, vagy kerámiából!

Tájékoztatásul árainkról:

http://www.czinkoczky-fogbeultetes.hu/fogaszat/fogmegtarto-kezelesek-ara

Mennyire lehetek biztos mindebben?

Garantáljuk, hogy nálunk nem tölt órákat a kezelő székben, semmilyen beavatkozás sem tarthat tovább, mint az Ön türelme.
Tökéletes fájdalommentesség és szakavatott, precíz kezek – ezt nyújtjuk Önnek bármilyen beavatkozáskor.

Mindezt várakozási idő nélkül!
Az Ön idejét, mi fizetjük!

ido

Amennyiben 15 percnél többet várakozik,
15 percenként
2 000 Ft visszatérítést adunk.

Mindezt garantáljuk, mert szakavatott kezekkel,
idejét becsben tartva dolgozunk Önért!

Az online bejelentkezése kattintson IDE!

A kezelőorvosomtól nem kaptam semmilyen dokumentációt az implantátum típusáról. Fogják tudni máshol, hogy mit ültettek be nekem?

Nem biztos! Ezért nagyon fontos, hogy mindenképpen kérje el az orvosától a beültetett implantátum típusára vonatkozó információkat. ...

» Katt ide a folytatásért

Miért jobb a csavarozott fogpótlás, mint a cementezett, ha implantátumokra készítik?

A cementezett fogpótlás legtöbbször pontosan olyan módon kerül rögzítésre, mint a természetes fogak esetében. Az implantátumokba csatlakoztatott ...

» Katt ide a folytatásért

Kaptár a naptár?

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy tennivalói annyira összesűrűsödtek, hogy az adott napra, vagy hétre nem maradt szabad hely ...

» Katt ide a folytatásért

Tegye meg az első lépést…

recepció
Kérjen visszahívást!
Foglaljon időpontot!

 5 GYANÚS JEL,
hogy a fogbeültetése körül valami
nem stimmel…

ÉRDEKEL!

Amiről a fogorvosok mélyen
hallgatnak, avagy
5 GYANÚS JEL,
hogy valami nincs rendben...

Kérjük töltse ki a mezőt!
Kérjük helyes e-mail címet adjon meg!
Kérjük fogadja el a feltételeket!
Elrontott és speciális fogászati implantációs esetek Fogbeültetés-szájsebészet Fogászat