25 éves a Czinkóczky Implant Központ

1999-ben született meg az a fogászati és implantációs központ, amit ma Czinkóczky Implant Központként ismerünk. 25 évesek vagyunk. Sokan Önök közül végig kísértek minket ezeken az igen eseménydús évtizedeken. Ez idő alatt számtalan nehézséggel kellett ugyan szembenéznünk, ám derűs optimizmusunk töretlen maradt.

Köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával! Évről évre igyekszünk erre rászolgálni.

Májusban, a munkaszüneti napot követő első munkanaptól indul a nagy CIK szülinap játék, melynek részletes játékszabályzatát ITT érheti el.

Május 02-án 8.00 órától tehát kezdetét veszi a rendelőnkben beültetett implantátumok számolása… Minden 25. AJÁNDÉK, tehát az a szerencsés, akinek a 25., 50., és így tovább… implantátum kerül az állcsontjába, ingyenesen tudhatja azt magáénak.

A játék 2024. június 30-án, pénteken 14.00 óráig, vagyis az aznapi rendelési idő végéig tart.

Az elmúlt 12 hónapban 35 db volt a havi átlag, ami a beültetett implantátumok számát illeti, így azt reméljük, hogy legalább 3-4 szerencsés nyertest köszönthetünk majd a nagy CIK szülinapi játék ideje alatt.

A nyeremény készpénzre nem váltható. Kizárólag a már beültetett implantátumok vesznek részt a számlálásban. A nyertest a műtétet követően azonnal, személyesen értesítjük. Aznapi kezelésének költségéből az ajándék implantátum beültetésének mindenkori árlista szerinti, teljes összegű ára kerül levonásra.

A nyertesről videó- és fotódokumentáció készül, melynek elkészítéséhez és további felhasználásához írásbeli hozzájárulását adja.

További részletek a játékszabályzatban .

Ha eddig halogatta a fogimplantációt, most érdemes belevágnia!

Válasszon minket, és legyen szerencséje! 🍀

Időpontfoglalás:

+36 1 483 0233

VISSZAHÍVÁST KÉREK!

Szeretettel várjuk!