Szeretné, ha mindent meg tudna jól rágni, de nem megy, mert hiányzó fogai vannak?
Megoldásunk az Ön számára:
a fogbeültetés!
Bár a fogak apró dolgok, hiányukat soha nem lehet megszokni, hiszen “gyári” tartozékaink, melyekre minden nap, minden percben szükségünk van!
Kérdezni sosem szégyen, azzal semmit sem veszíthet, ha tájékozódik!
Sajnálatos módon, ma Magyarországon 100 foghiányos emberből, 90 nem tudja, mi az a fogbeültetés, ezzel saját sorsukat mintegy megpecsételve élik tovább fogatlan, vagy foghiányos életüket. Számukra megoldás a fogbeültetés.
A szerencsésebbeknek legalább valamilyenféle alternatív megoldásuk van foguk pótlására, de ők sem tudják, miről maradtak le.
Ön sem akarhatja, hogy tájékozatlansága akadályt jelentsen
a hibátlan mosolyhoz vezető úton!
Szerintünk a következő kérdések kavaroghatnak az Ön fejében is, amikor a fogbeültetés kerül szóba!
Mire jó nekem a fogbeültetés?
Mivel tudják helyettesíteni/kiváltani a fogbeültetést?
Mennyi ideig tart a fogbeültetés műtéti ideje?
Mennyire fog fájni?
Mennyibe kerül a fogbeültetés?
Igen, azonnal mindent meg akarok tudni a fogbeültetésről!!!!
“Dr. Palmer (charlestoni fogorvos, a fogbeültetés szakértője -Dél-Karolina, USA) elmondta, hogy mivel három amerikai közül átlagosan kettőnek van legalább egy hiányzó foga, a fogpótlásban egyre inkább az implantológiára (fogbeültetésre) helyeződik a hangsúly, amely a fogászat egyik legbiztonságosabb, legpontosabb és legjobban tervezhető eljárása.”
Ez a helyzet Magyarországon még rosszabb: 10 magyar emberből 9-nek biztosan van legalább egy foghiánya! Ez elkeserítő! Nem is beszélve azokról a problémákról, amelyeket az elöregedett hidak okoznak….
Az Amerikai Implantációs Fogászati Társaság (AAID) szerint az elöregedett fogászati hidak számos probléma okozói, és fogászati implantátumokra kellene lecserélni őket. Azaz tökéletes megoldást jelent a fogbeültetés.
Az implantátumok hosszú távú alternatívát kínálnak, a számítógéppel vezérelt sebészeti eljárás gyorsabbá, tartósabbá és 97%-ban sikeressé tette ezt a folyamatot, ami jóval meghaladja a hidakkal elért sikereket.
Forrás: dental.hu