A fogkő első osztályú baktériumszállás, a hazánkban népbetegségnek számító fogágybetegség okozója, ami nem csak szájszagot okoz, de még a fogak elvesztéséhez is hozzájárul.
Szabaduljon meg fájdalommentesen a fogkőtől és a lerakódásoktól, amíg nem okoznak nagyobb bajt!
Mielőtt megijedne, hogy vésővel állunk neki a kezelésnek, ne aggódjon! Önnel kíméletesek leszünk, csak a fogkővel nem, így nem fog érezni semmit. Viszont tudnia kell, hogy a fogkő nem mindig látszik. Ezért különösen fontos, hogy szakavatott kezekre bízza a feltérképezést és a fogkő eltávolítást.
Ha Önnél jelentkeznek az alábbi tünetek, feltétlenül keressen fel bennünket:

  • Fogpótlás okozta irritáció
  • Rossz lehelet
  • Lerakódások, elszíneződések a fog tövében (különösen belül)
  • Fogínyvérzés (különösen fogmosáskor)
  • Fogágy-gyulladás, ínygyulladás, érzékeny íny
  • Ínysorvadás
  • Kilazult fogak

A fogkő ugyanis remek helyet biztosít azoknak a baktériumoknak, amelyek a fenti tünetekért felelősek, ráadásul igen hamar az egyébként egészséges fogak kilazulását és elvesztését is okozhatják. A kezelés után megszűnik a fogkő okozta irritáció és a fogkőben megtelepedett baktériumok által okozott ínygyulladás, fogínyvérzés vagy rossz lehelet.
Milyen a kezelés a Czinkóczky Implant Központban?
Nem csak az a rögeszménk, hogy ne hagyjuk fogain semmilyen oda nem illő dolgot, hanem, hogy a művelet közben egészen otthon érezze magát. Ebbe a családias légkörbe pedig nem illik bele a fájdalom. Tehát nem csak fogait veszik kezelésbe szakavatott, precíz dentálhigiénikusaink, de kényelemérzetét is.
Meglátja, odafigyelésünkkel azt is elfeledtetjük Önnel, hogy épp a fogorvosi székben ül. Sőt, megmutatjuk a magas szintű száj- és fogápolás minden eszközét, módszerét, és igyekszünk elősegíteni minden otthon alkalmazható módszer elsajátítását is, hogy minél kevesebb esélye legyen visszatérni azoknak a sok bajt okozó baktériumoknak.
Szabaduljon meg szakavatott kezek által a foghoz nem illő dolgoktól!
Amikor csak egy kis kezelésre van szükség?
Ezt hívjuk, részleges dentálhigiéniának. De nem is ez a fontos. A jó szájhigiénia mellett is előfordul, hogy csekély mennyiségű fogkő és elszíneződés rakódik fel a fogakra, amelyek saját otthoni eszközökkel már nem távolíthatók el. Ezeket az ép fogágy esetén egy teljesen fájdalommentes, ultrahangos készülékkel (depurátorral) könnyedén el tudjuk távolítani. A fogfelszínek polírozása és elsimítása is része a kezelésnek. Ez körülbelül mindössze fél órát vesz igénybe, így Önnek nem kell fél napot a székben töltenie.
Amikor egy kicsit nagyobb tisztításra van szükség?
Ez az ún. teljes dentálhigiénia. A kezelés lényege a fogakra felrakódott jelentős mennyiségű fogkő eltávolításán túl az összes elszíneződés, felrakódás eltávolítása, a fogak felszíneinek elsimítása, felpolírozása, a fogközök és nehezen elérhető területek, pl. az íny alatti felszínek professzionális tisztítása, valamint a fogágy, az íny gyulladásainak megszüntetése, gyógyítása.
Mindezt természetesen fájdalommentesen.
A makacs elszíneződéseket egy speciális, ún. intraorális homokfúvóval tudjuk eltávolítani. Az esetek többségében ez körülbelül egy órát vesz igénybe, és egy alkalommal elvégezhető. Amennyiben szükséges, további alkalmak során válik teljessé a kezelés.
Mennyibe kerül mindez?
Pontos árajánlatot minden esetben a fogak és az állcsontok állapotának felmérése után, személyre szabottan készítünk, hiszen ahány ember, annyiféle eset létezik.
Tájékoztatásul az árakról:

ESZTÉTIKAI FOGÁSZAT – FOGKŐELTÁVOLÍTÁS
Professzionális fogtisztítás
(ultrahangos fogtisztítás+
intaorális homokfúvás + polírozás + ínykezelés + szájápolási szaktanácsadás)
20 000 Ft
Ultrahangos fogkő eltávolítás, polírozás 14 000 Ft

Mennyire lehetek biztos mindebben?
Garantáljuk, hogy nálunk nem tölt órákat a kezelő székben, semmilyen beavatkozás sem tarthat tovább, mint az Ön türelme.
Tökéletes fájdalommentesség és szakavatott, precíz kezek – ezt nyújtjuk Önnek bármilyen beavatkozáskor.
Mindezt várakozási idő nélkül!
Az Ön idejét, mi fizetjük!
Amennyiben 15 percnél többet várakozik,
15 percenként
2 000 Ft visszatérítést adunk.

ido
Mindezt garantáljuk, mert szakavatott kezekkel,
idejét becsben tartva dolgozunk Önért!