Ön időben kerül fogorvoshoz?
A szájüregi és fogászati problémák 95%-a megelőzhető vagy időben felismerhető lett volna rendszeres kontrollal!
Problémaforrás előttünk nem marad titokban, hiszen szakértő kezekkel és csúcstechnológiájú, hiánytalan felszereléssel várjuk Önt a tökéletes diagnosztikához
Rendszeresség. Ez a kulcsszó. Persze, nyilván nem tőlünk hallja ezt először. De miért is szajkózza minden fogorvos azt, hogy nagyon fontos a rendszeres diagnosztika?
Talán nem is a fogorvos válasza a legjobb.
Kérdezze meg azokat az embereket, akik reggel izomfájdalommal kelnek, akik erős hajhullástól szenvednek, akik nem tudnak jóízűen, fájdalom nélkül enni, vagy akiknek a mosolygás együtt jár a félelemmel, hogy valaki meglátja rossz fogaikat, vagy megérzi kellemetlen leheletét.
Ilyen problémákat nyilván senki nem kíván magának. Pedig csak Magyarországon emberek milliói küzdenek hasonló vagy nagyobb szájüregi és foggondokból származó tünetekkel. Ön ugye nem kíván közéjük tartozni?

Mi történik a diagnosztika során, azaz milyen vizsgálati lehetőségek vannak?

1. Szájvizsgálat írásos kezelési tervvel és szaktanácsadással
Egy előzetesen egyeztetett időpontban elvégzett szájvizsgálat során teljes fogászati státuszt veszünk fel, majd amennyiben ezt Ön kéri, írásos szakvéleményt, kezelési tervet és árajánlatot készítünk. Így Ön rögtön látni fogja, milyen megoldások léteznek problémájára és mindez mennyi időt és befektetést igényel.
2. Digitális panoráma röntgen (PCT), digitális kis röntgen (RVG), orálkamera
Átlátni az átláthatatlanon, óriási kincs a pontos diagnózishoz. Hát még felnagyítva. Éppen ezért a legkorszerűbb röntgeneszközökkel dolgozunk, így a hagyományos filmre készített röntgen helyett a digitális RVG segítségével Ön egy nagy monitoron nézheti meg mindazt, amit korábban csak egy 3×4 cm-es filmen tehetett meg.
Ha először jön hozzánk, első lépésként mindenképpen készítünk Önről egy áttekintő, digitális panoráma röntgenfelvételt (PCT), aminek frissítését kétévente javasolni fogjuk, hogy folyamatosan követni tudjuk fogai és szájürege állapotát. A felvételeket kérésére adathordozón elviheti, vagy orvosának e-mailen elküldjük.
3. Speciális diagnosztika – egyénre szabva
Mindenkit sok stressz ér manapság. És az állandó feszültség, idegesség sokszor nemcsak a nappalainkat, de éjszakáinkat is végigkíséri, aminek leggyakoribb jele lehet, ha reggel fejfájással, kialvatlanul, ingerlékenyen, esetleg izomgörccsel ébred.
Ennek hátterében az éjszakai fogcsikorgatás állhat, ami nemcsak kimeríti az arcizmokat, de a fontos idegpályákat folyamatosan fárasztva fejfájást és kimerültséget okozhat.
A probléma kezelése egyszerű. Egy egyéni jellemzőket rögzítő lenyomatvétel után elkészítjük Önnek azt a speciális éjszakai harapásemelő sínt, melynek rendszeres használatával az állkapocsízület tehermentesíthető, a fogcsikorgatás pedig megszűntethető. Használatával a kialvatlanság, ingerlékenység és a reggeli fejfájás megszűnik, így újból könnyedén, frissen indulhat a napja.

És van itt még valami, amire talán nem is gondolt volna!

Ha fogpótlása, restaurációja van, nemcsak az esztétikai, hanem a funkciós helyreállítás is kiemelkedő fontossággal bír.
Megvan ugyanis minden embernek a saját, egyéni harapása, amelynek különböző ívei, irányai vannak.
Ha az Ön fogpótlásakor pl. helytelenül határozták meg a harapási jellemzőket, a rendellenes mozgásnak köszönhetően komoly ízületi panaszai lehetnek, ami sokszor hallható ízületkattanással, kattogással, fájdalmas szájnyitással, esetenként szájzárral jár.
A Czinkóczky Implant Központban lehetőség van speciális, arcíves egyéni harapás regisztrációra, mely során megismerjük az állkapocsízület egyéni mozgáspályáit, diagnosztizáljuk az esetleges rendellenességeket.
Így tudunk egyéni rágófelszínű fogpótlásokat készíteni, illetve egyénre szabott terápiát alkalmazni abban az esetben, ha Ön ízületi panaszokkal érkezik.

Mennyibe kerül mindez?

Pontos árajánlatot minden esetben a fogak és az állcsontok állapotának felmérése után, személyre szabottan készítünk, hiszen ahány ember, annyiféle eset létezik.
Tájékoztatásul az árakról:
http://www.czinkoczky-fogbeultetes.hu/fogaszat/fogaszati-diagnosztika-arak

Mindezt várakozási idő nélkül! Az Ön idejét, mi fizetjük!

Amennyiben 15 percnél többet várakozik,
15 percenként 2 000 Ft visszatérítést adunk.
ido
Mindezt garantáljuk, mert szakavatott kezekkel, idejét becsben tartva dolgozunk Önért!