A fogbeültetés segítségével (fogászati implantáció), ami manapság már nem luxus, olyan formában és funkcióban kaphatja vissza fogait, mintha eredetiek lennének. Sőt, mindezt a foghiányt határoló maradék fogak megkímélése mellett, hiszen nincsen szükség csiszolásra. Sőt, fogbeültetéssel a teljes fogatlanság is felváltható fix fogakra!
Bizonyára hallott már rémtörténeteket a csiszolásról. Bár a korszerű technikának és modern eszközöknek köszönhetően ez ma már nem rémálom, mégis sok esetben egy vagy több fog hiányát a szomszéd fogak csiszolásával, híd készítésével tudják csak pótolni.
Szeretné megkímélni maradék fogait?
Ha a fogbeültetés mellett dönt, garantáltan nem kell a szomszéd fogakból csiszolni!
Több foga hiányzik?
Esetleg az összes?
Ezekben az esetekben eddig csak a kivehető, pohárban éjszakázó fogsorok jöhettek szóba! Azonban ennek vége!
“Mégis, hogyan lehetséges a fogbeültetés?”
A legegyszerűbb megfogalmazással:

Egy, az állcsontba becsontosodó mesterséges műgyökeret ültetünk be Önnek, amely biztonságos alapja lehet a legmagasabb színvonalú fogpótlásnak. Persze nem kell félnie, ez közel sem olyan mértékű beavatkozás, amitől félnie kellene!
Ezt az fogbeültetés eljárást egy svéd tudós, ortopéd sebész, Prof Dr. Per-Ingvar Branemark fedezte fel és fejlesztette ki, több mint 40 évvel ezelőtt. Kutatásai és korszakalkotó felfedezései az eltelt 44 év alatt milliók számára tették lehetővé, hogy egy életre szóló kényelmes megoldást találjanak a fogak elvesztésével járó frusztrációval és önbizalomhiánnyal szemben.
A legjobb hírünk viszont az, hogy Fogbeültetéssel akár 1 óra leforgása alatt elfelejtheti a teljes fogatlanságot és rögzített, fix fogakkal távozhat a beavatkozás végén!

Ez a Nobel Guide:
Se fájdalom, se ödéma, se véraláfutás, csak az elképesztő eredmény, amire 10 év garanciát vállalunk!
Elhoztuk Önnek Magyarországra azt a világhírű, méltán népszerű implantációs tervező programot, ami ritkaságnak számít hazánkban. És ritkaság a 10 év garancia is. De azonnal bemutatjuk Önnek, mitől ez a népszerűség.
A Nobel Guide egy forradalmian új tervező program az implantációs sebészetben. Segítségével elkerülhetjük a hagyományos fogbeültetési műtétek során alkalmazott sebészi feltárást. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség metszésre, feltárásra és lebenykészítésre. Vagyis az implantátumok beültetését követően elmaradnak a jól ismert kellemetlenségek, szövődmények, úgymint:

  • fájdalom
  • ödéma
  • véraláfutások.

És nincs ebben semmi trükközés. Ön a műtétet követő napon már valóban teljes értékű életet élhet és folytathatja munkáját is.
Itt a lehetőség, hogy Ön is teljes értékű életet éljen!
Keressen fel bennünket a Nobel Guide-dal kapcsolatos kérdéseivel és visszahívjuk

Mégis, hogyan működik ez a különleges program?

Az eljáráshoz egy speciális röntgenvizsgálatra van szükség, majd egy számítógépes program segítségével tervezzük meg a műtétet, az implantátumok helyzetét és méretét az adott anatómiai szituációnak megfelelően.
A tervet interneten elküldjük Svédországba, ahol legyártják a sebészi sablont, majd gyorsposta szállítja ki a rendelőnkbe. Ennek a sablonnak a segítségével sor kerülhet az implantátumok beültetésére. Ezzel egyidőben mód van arra is, hogy akár előre elkészítsünk egy ideiglenes fogpótlást, amelyet már a műtét végén szájba helyezünk, és ezt a páciens három-hat hónapig viseli. Amikor az implantátumok becsontosodtak elkészíthető a végleges fogpótlás.

De nézzük csak lépésről-lépésre:
1. Lépés
Ez a szájvizsgálat, konzultáció, melynek során eldöntjük, milyen protokollt követve kerülhet sor az implantátumok beültetésére. Ha ez lehetséges, előkészülünk a Nobel Guide-ra.
2. Lépés
Speciális CT vizsgálat, melynek segítségével tájékozódunk a foghiány területének pontos anatómiai viszonyairól. Olyan lesz, mint egy űrhajóban. Nem kell félnie!
3. Lépés
Számítógépen megtervezzük a műtétet. A program segítségével tizedmilliméteres pontossággal határozzuk meg a beültetésre kerülő implantátumok méretét, helyzetét, pontos pozícióját.
A képernyőn lehetőség van három dimenzióban ellenőrizni a tervezett műtét minden apró részletét. Az elfogadott terv alapján a program egy sebészi sablont készít, amelynek digitális adatait interneten küldjük el Svédországba.
4. Lépés
Svédországban emberi kéz érintése nélkül gyártják le a sebészi sablont, melyet egy héten belül gyorspostával kapunk meg.
5. Lépés
A sebészi sablon segítségével a fogtechnikus elkészíti az ideiglenes fogpótlást, még mielőtt az implantátumok beültetésre kerültek volna.
6. Lépés
Helyi érzéstelenítésben kerül sor a műtétre (fogbeültetés), mely a sebészi sablon segítségével metszés, lebenyképzés és feltárás, valamint varratok nélkül történik meg, így minimálisra csökkenthetők a beavatkozást követő kellemetlenségek, úgymint ödéma (duzzanat), fájdalom, hematóma (véraláfutás) és varratszedés. Pácienseink egy-két nap elteltével
már teljes életet élhetnek, nem kell egy hetet várni, hogy a kellemetlenségek elmúljanak.
A műtét ezzel a módszerrel csupán 30-40 percig tart.
7. Lépés
A műtét (fogbeültetés) végén azonnal szájba kerülhet az ideiglenes rögzített fogpótlás.
Így egy óra elteltével a páciens gyönyörű fogakkal távozhat. “TEETH IN ONE HOUR” Az ideiglenes hidat 3-4 hónapig kell viselni, ezután készülhet el a végleges fogmű.