Randevú, állásinterjú, konferencia, esküvő, évforduló, keresztelő, államvizsga, fellépés, TV szereplés, bál …
Természetesen  az alkalomhoz illő öltözetet választjuk, hogy magabiztosabbak, megnyerőbbek legyünk. A legszebb ruhát, cipőt viseljük, a legszebben sminkeljük magunkat, fodrászhoz megyünk- mindenből igyekszünk a maximumot kihozni.
Miért ne tennénk ezt a fogainkkal is?
Egy drága, új ruhadarabot megveszünk, amelyet egy másik fontos alkalommal már nem szívesen viselünk. Ez szimplán csak kiadás!!!
A fogfehérítés:
hosszútávú, évekre szóló befektetés, ami nem kerül többe, mint egy jó minőségű estélyi ruha, vagy egy menyasszonyi ruha kölcsönzési díja.

+ BONUS: a fogfehérítés hatása megmarad a hétköznapokra is!

Hány fajta mosoly létezik? Milyen lehet a mosolyunk?
Lehet meleg, szívből jövő, ironikus, könnyed, intelligens, kihívó, csábító, megnyerő, elbűvölő, lehengerlő … Bármilyen hatást is szeretnénk vele elérni, ápolatlan, sárga, szürke fogakkal nem tehetjük meg!
Ahhoz, hogy maximális eredménye legyen és maximális megelégedést adjon, gyakorolni sem árt – írja Angus Trumble ausztrál művészettörténész, aki “A mosoly rövid története” (A Brief History of The Smile) című könyvében járja körül a témát.
A mosolynak meglepő földrajza és nagyon személyes története van, amely hellyel és idővel változik és egy-egy kultúra tükre.
Az ember mosolyog már az anyaméhben is, mivel ez fiziológiai válasz arra, hogy jól érzi magát. Minden kultúrának megvannak a maga társadalmi konvenciói arról, hogyan juttassa kifejezésre örömteli érzéseit. A ma embere gyakrabban és nyíltabban mosolyog – állapítja meg könyve végén Trumble.
A fogápolás fejlődése következtében szebbek lettek a fogaink, nem szégyelljük mutogatni őket, nem úgy, mint két évszázaddal ezelőtt, amikor ez közönséges dolognak számított. Ezenkívül a mosolyokat jobban sikerül megörökíteni is modern, gyors fényképezőgépekkel, amelyek előtt nem kell – mint a régiek előtt -, addig állni mozdulatlanul, míg kialszik szemünkből a fény és elengednek a mosolyt helyén tartó izmok.
Hagyja maga mögött a szürke hétköznapokat, válassza a fogfehérítést, és
megnyerő mosolyával hozza ki magából a maximumot!