3 tény a nálunk végzett fogtömésekről:

  1. Kacaghat, ásíthat, a tömött fog magánügy marad!
  2. Tökéletesen érzéstelenítünk, emiatt nem fájhat a foga!
  3. Úgy dolgozunk, hogy bátran vállalunk 2 év garanciát

“avagy mi a titka azoknak a fogtöméseknek, amelyek hosszú évekig remekül funkcionálnak, és egyben láthatatlanok is?…”
Szinte minden felnőtt embernek van korábbról 1-2 tömött foga. Ezek bizony az évek elteltével elavultak lehetnek, mind anyagukban, mind kinézetükben. Ugye, Ön sem szeretne olyan fogsort, amin látszik, hogy itt-ott “befoltozták”? És nem szeretne káros anyagokat “cipelni” a szervezetében, amik aztán a legkülönbözőbb problémákat okozzák Önnek?
Ellenőriztesse, és szükség esetén cseréltesse le régi töméseit!
Nézze meg, micsoda különbség van pl. egy régi, amalgám tömés és egy korszerű, fogszínű restauráció között, ha szakértő kezekbe kerül!
Ugye, hogy semmi nem látszik?
És mi van az erősen sérült fogakkal?
Vannak ma már olyan technikák és anyagok, amik akkor is megoldást jelentenek, ha Ön a fogának akár 2/3 részét elveszítette vagy ennyit el kellett távolítani.
Ez a fogfelépítési módszer a betét (inlay/onlay), ami a ma használatos tömés terápiák között a legnagyobb élettartalmú megoldás és rendkívül pontosan illeszkedik és rögzül a foghoz.
Hogyan képzelje el? Formára és méretre nagyjából azonos a hagyományos tömésekkel, azonban ezt egy speciális lenyomatot követően a fogtechnikus készíti el igen nagy precizitással, majd ragasztással kerül rögzítésre. Anyaga lehet arany, aranyra égetett porcelán vagy akár tisztán porcelán is. Így néz ki, amikor a fogtechnikus tökéletes pontossággal mintára formázza:
Ne feledje, hogy 2 év garanciát vállalunk minden fogtömésre és 5 év garanciát a rögzített fogpótlásra, ilyen a ragasztott betét is! Ez azt jelenti, hogy amennyiben 2/5 éven belül bármi történne tömésével, betétjével (megsérül, elreped, kiesik, elszíneződik, lepattan stb.), akkor mi díjmentesen kicseréljük. Akkor is, ha láthatóan mechanikai okból történt.
Czinkoczky garancia_fogtömések
És ez a kapcsolódó fogtechnikai munkákra is érvényes! Ráadásul nálunk nem kell órákat várnia a kezelésre, hiszen szakértő kezeink alapos, gyors munkát végeznek. Önnel is.
A garancia feltétele a rendszeres, évenkénti kontroll és megfelelő szájhigiénia.
Mennyibe kerül mindez?
Pontos árajánlatot minden esetben a fogak és az állcsontok állapotának felmérése után, személyre szabottan készítünk, hiszen ahány ember, annyiféle eset létezik.
Tájékoztatásul az árakról:
http://www.czinkoczky-fogbeultetes.hu/fogaszat/esztetikai-fogaszat-arak