Végre megérkezett!

Irányított biofilm-terápia a Czinkóczky Implant Központban!

A legkíméletesebb, leghatékonyabb és legmodernebb klinikai protokoll, mellyel olyan kifogástalan szájhigiénia érhető el, ami nemcsak a fogak, a fogíny és a szájüreg tökéletes tisztaságát jelenti, hanem az Ön egészségének hosszútávú fenntarthatóságát is biztosítja!

A szájüregi biofilm baktériumai káros hatással vannak a fogakra és a fogak környezetére, így különösen a fogínyre és a csontra, amelyek a fogakat a helyükön tartják. Sajnos ennél komolyabb problémát is okozhatnak: ezek a baktériumok mélyen bejuthatnak a szövetekbe, hogy aztán test-szerte szétterjedve egyéb, akár súlyosabb betegségeket okozzanak. További probléma, hogy a biofilm fogkövességgé alakulhat, ami ráadásul még esztétikailag is nagyon zavaró. A biofilmet el kell távolítani!

A káros biofilm kordában tartására jelenleg ismert legjobb módszer az irányított biofilm-terápia (Guided Biofilm Therapy vagy GBT), ami nemcsak hatékony, de FÁJDALOMMENTES is! Kérjen időpontot irányított biofilm-terápiás kezelésre most csupán a hagyományos dentálhigiéniai kezelésünk áráért, ami 10.000 Ft-os KEDVEZMÉNYT jelent!

Az irányított biofilm-terápiás kezelés költsége 36.000 Ft/alkalom, melyet most 2023. április 30-áig kedvezményesen, mindössze 26.000 Ft/alkalom áron próbálhat ki rendelőnkben! Időpontfoglalás: +36 1 483 0233 vagy

Várjuk szeretettel!