Köszönjük érdeklődését!

Munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önt.

irodavezető, fogászati praxismenedzser

Herczeg Mária

Recepciós-pácienskoordinátor

Buzás Dóra

Recepciós - Pácienskoordinátor

Peres Hajnalka

recepciós-pácienskoordinátor

Adorján Lászlóné Lia

irodavezető, fogászati praxismenedzser

Herczeg Mária

2012 óta recepciós, majd irodavezető pozíciókban végeztem feladataimat a Czinkóczky Implant Központban. Egy 2015-ben tett rövid kitérő után ismét „hazataláltam”, s immár praxismenedzserként igyekszem a rendelő mindennapi működését legjobb tudásom szerint segíteni. Feladataim elsősorban operatív, pénzügyi, ill. személy-és munkaügyi jellegűek. Örömmel veszek részt mind az ügyvezetés, mind a kollégák munkájának támogatásában. Büszke vagyok rá, hogy amit az évek alatt megtanultam az alapoktól egészen a vezetésig, azt ma már sikerrel kamatoztathatom Pácienseink és Munkatársaink megelégedésére.

Recepciós-pácienskoordinátor

Buzás Dóra

2019 júniusában csatlakoztam a Czinkóczky Implant Központ csapatához. Munkám része a rendelő mindennapjainak koordinálása. Célom, hogy a hozzánk érkező páciensek a teljeskörű tájékoztatás mellett a nálunk töltött időt kellemes hangulatban töltsék.

Recepciós - Pácienskoordinátor

Peres Hajnalka

2021 novemberétől erősítem a Czinkóczky Implant Központ csapatát. Türelemmel és megértéssel igyekszem mindenkivel megtalálni a közös hangot. Törekszem arra, hogy a kezelések előtt és utáni ügyintézés a lehető leghatékonyabb és profi legyen. Szerintem minden helyzet megoldható, ha kellő empátiával és kreativitással közelítjük meg. Különösen örülök akkor, amikor egy-egy, már jól ismert hanghoz arcot is tudok társítani, amikor megérkezik a páciens a rendelőbe. Örülök, hogy egy ilyen csapat része lehetek!

recepciós-pácienskoordinátor

Adorján Lászlóné Lia

2015 augusztusa óta dolgozom Központunkban, és munkám során arra törekszem, hogy műtétre vagy egyéb beavatkozásokra várakozó pácienseink feszültséggel teli várakozását kellemesebbé tegyem egy-egy kedves beszélgetéssel vagy teával, vízzel történő kínálással. Igyekszem a rendelő napi életét a recepción végzett feladataimmal aktívan segíteni. Arra törekszem, hogy orvosainkhoz segítségért forduló pácienseink minél rövidebb időn belül megkaphassák a szükséges kezelést. Mivel udvarias vagyok, úgy állok a munkához, hogy más is hozzáférjen.

További munkatársaink és hitvallásunk