…a homokfúvóval történő kezelés (air-brush).
A legalaposabb fogkő eltávolítás és polírozás után is maradhatnak elszíneződések a fogakon, de ezen segíthet a professzionális fogtisztítás utolsó lépése.
Hogyhogy maradnak elszíneződések?
»Ezek legtöbbször a különböző ételekben és italokban (kávé, tea, vörösbor) található természetes és mesterséges színezőanyagok hatására alakulnak ki, nem beszélve a dohányzás okozta elszíneződésekről!
»Ezeket a fogzománcon kialakuló elszíneződött felrakódásokat távolítja el az intraorális (szájon belüli) homokfúvó, amely a professzionális fogtisztítás utolsó lépése. Amellett hogy csillogóan tisztává varázsolja fogait, tökéletesen lesimítja a fogfelszíneket!
»Ez a kiváló eszköz, víz és egy rendkívül finom szemcsés „só” (Kalcium-karbonát) keverékét porlasztja nagy nyomással a tisztítandó felületekre. Speciálisan kiképzett fejének köszönhetően, még a nehezen elérhető és tisztítható fogközökbe is bejut, és kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket
És mindezt anélkül, hogy károsítaná a fogzománcot!
A professzionális fogtisztítás fájdalmatlan, és a nagyszerű eredmény mellett, kellemes ízt is biztosít a szájnak.
Ehhez a „homokviharhoz” nem kell messzi sivatagokba utaznia, elég, ha eljön hozzánk a Czinkóczky Implant Központba és igénybe veszi ún. „FOGadás” csomagunkat, amely a következőket tartalmazza:

  • szájvizsgálat és konzultáció 20 000 Ft értékben
  • panoráma röntgenfelvétel 6 000 Ft értékben
  • írásos kezelési terv

+ AJÁNDÉK dentálhigiéniai kezelés 20 000 Ft értékben, amely során szájápolási tanácsokkal is ellátjuk Önt!
Kérjen időpontot akár már most. Jelentkezzen be online ITT